وصول چک از اجرای ثبت ، وصول چک از اجراییه مستقیم، وصول چک کیفری و وصول چک حقوقی 4 راه کلی هستند که می توانیم به جهت وصول مطالبات خود از آن استفاده نمایید. آنچه در این مقاله مشخصا مورد بررسی قرار می دهیم، راه اجرای ثبت است که طبق توضیح بهترین وکیل در تهران که دارای سابقه کافی در امور مربوط به چک می باشد، این راه از بهترین راه هایی است که برای وصول وجه چک می توانیم از آن استفاده نمایی. با ما همراه باشید. بهتر است، محتوای مربوط به استعلام چک صیادی را در تکمیل این مقاله مطالعه نمایید.
وصول چک از اجرای ثبت
چک یکی از اسناد مهم و پرکاربرد تجاری برای انجام معاملات روزمره بسیاری از افراد است. بدیهی است که گاهی این سند تجاری با عدم پرداخت مواجه می شود. لذا دارنده چک در صورت مراجعه به بانک و عدم دریافت تمام یا قسمتی از وجه چک، می تواند به روش کیفری و حقوقی وجه چک را مطالبه نماید.
بهترین وکیل چک در تهران اذعان می دارد که بر اساس قانون صدور چک، چک های صادره، سند عادی و لازم الاجرا محسوب می شوند. در نتیجه می توان تقاضای رسیدگی به وجه چک پرداخت نشده را به اداره ثبت اسناد ارائه نمود و بدون طرح دعوا قابل وصولند.
شرایط وصول چک از اجرای ثبت
از جمله شرایطی که در وصول چک از اجراییه ثبت باید دارا باشیم عبارت اند از:
- چک باید عهده یکی از بانک های مجاز کشور صادر شده باشد . یعنی تنها چک هایی را می توان به شیوه ثبتی استرداد نمود که وجه چک توسط بانک پرداخت شود.
- تطابق امضا صادر کننده با امضا مندرج در سند تجاری توسط بانک
باید بدانید در این نوع وصول چک، صدور دستور عدم پرداخت مانعی به وجود نمی آورد. گفتنی است که اگر برای وصول وجه چک خود قصد طرح شکایت کیفری را دارید، بهتر است قبل از آن از مشاوره با بهترین وکیل کیفری در تهران که در امور مربوط به چک دارای تجربه و دانش کافی است، بهره مند گردید.
مراحل وصول چک از اجرای ثبت
برای وصول چک از اجرای ثبت باید به ادارات ثبتی مراجعه نمایید و تقاضای صدور اجراییه برای وصول چک نمایید. صدور اجراییه برای وصول چک به شیوه ثبتی مدارک زیر را لازم دارد :
- اصل و فتوکپی برابر با اصل شده چک برگشتی و گواهی عدم پرداخت آن .
- کارت ملی متقاضی .
- بایستی مطابقت امضای صادرکننده با نمونه آن ، توسط بانک در گواهی عدم پرداخت قید گردد .
- دریافت فرم تقاضای صدور اجراییه چک از اداره ثبت و تکمیل آن .
به محض آن که برای چک اجراییه صادر شد، این اجراییه به بدهکار ابلاغ می شود. در نتیجه او را موظف می کند ظرف مدت 10 روز نسبت به پرداخت مبلغ مندرج در چک ، فراهم نمودن ترتیبات پرداخت و یا معرفی اموال اقدام نماید. اما اگر این کار را انجام نداد چه کار باید کرد؟ این به عبارتی آخرین مرحله برای وصول چک از اجرای ثبت است. در صورتی که صادر کننده ظرف مدت 10 روز اقدامات لازم را انجام ندهد، دارنده چک می تواند تقاضای توقیف اموال صادرکننده چک را به اداره ثبت ارایه نماید.
مزایای وصول چک از اجرای ثبت
در این بخش به منظور سخن پایانی برخی از ویژگی ها و مزایایی که وصول چک از اجرای ثبت برای ما به همراه دارد اشاره می نماییم. چنانچه هنوز سوالی در ارتباط با این موضوع در ذهن دارید. می توانید از راه های ارتباطی موجود در این سایت به منظور مشاوره فوری و تضمینی با بهترین وکیل حقوقی و کیفری چک که سالها در این زمینه سابقه دارد، استفاده نمایید. این مزایا به شرح زیر است:
- صدور اجراییه از طریق اداره ثبت ، تنها حدود 48 ساعت زمان نیاز دارد .
- به دلیل اینکه چک یک سند رسمی و لازم الاجراست ، طلب ناشی از چک نیازی به اثبات ندارد.
- برای وصول چک از طریق اجرای ثبت ، نیازی به پرداخت هزینه دادرسی نیست. بلکه هزینه بعد از وصول چک دریافت می شود.
- استرداد وجه چک از طریق اجرای ثبت ، محدودیت زمانی 6 ماهه پیش بینی شده در روش شکایت کیفری از چک برگشتی را ندارد.
- این شیوه با توجه به حجم بالای پرونده ها در مراجع دادگستری ، با سرعت بالاتری انجام می گیرد.
بهترین وکیل کلاهبرداری در تهران ذکر این نکته را در تکمیل محتوای مربوط به وصول وجه از اجرای ثبت الزامی می داند که، کلاهبرداری، امری کیفری می باشد. لذا نیازمند طرح دعوای کیفری است و روشی متفاوت دارد.