20:00 - 16:00

ساعات کاری شنبه تا چهارشنبه

20:00 - 16:00

ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

تنظیم دادخواست و شرایط آن (بررسی کامل)

شرایط تنظیم دادخواست

راهنمای مطالعه این مطلب

راه شروع دعاوی اعم از حقوقی و کیفری چیست؟ چگونه باید اقدام به تنظیم دادخواست نمود؟ در این مقاله با توجه به اهمیت و تخصصی بودن امر تنظیم دادخواست ها بر آنیم تا با راهنمایی بهترین وکیل در تهران به بررسی این موضوع بپردازیم. همچنین در خلال این نقاله به مهمترین عناوین این موضوع اشاره کنیم. با ما همراه باشید.

تنظیم دادخواست

بهترین وکیل کیفری در تهران اذعان می دارد که اولین کاری که باید برای شروع یک دعوای حقوقی بکنید، نوشتن دادخواست است. دادخواست شناسنامه دعوای شماست و بسیاری از تصمیم‌های دادگاه به نکاتی وابسته است که در متن دادخواست ذکر کرده‌اید. بنابراین وسواس در نوشتن دادخواست حتی اگر منجر به این شود که مدتی از وقت‌‌تان را بگیرد، می‌‌تواند مفید باشد.

شرایط تنظیم دادخواست

در نظر بدارید که تنظیم دادخواست ، هم در امور حقوقی اهمیت دارد و هم در امور کیفری. در این موسسه علاوه بر ارائه خدمات تخصصی در امور کیفری، این امکان را فراهم آورده ایم تا بتوانید در امور حقوقی متفاوت از مشاوره تخصصی با وکلای حقوقی بهره مند گردید. در این راستا می توانید وارد لینک های زیر شوید تا به راه های ارتباطی با وکلای حقوقی در امور مورد نظرتان دسترسی یابید:

بهترین وکیل ملکی در تهران

بهترین وکیل طلاق در تهران

شرایط تنظیم دادخواست

شرایط تنظیم دادخواست با توجه به موضوعی که پیش رو داریم از قرار زیر است:

  • باید به زبان فارسی باشد ،
  • روی برگه های رسمی مخصوصی نوشته شده و حاوی نکات زیر باشد:
  1. مشخصات خواهان شامل نام،نام خانوادگی،نام پدر، سن،اقامتگاه و حتی الامکان شغل خواهان. در صورتی که دادخواست توسط وکیل تقدیم شود مشخصات وکیل نیز باید قید شود.
  2. مشخصات خوانده شامل نام،نام خانوادگی،اقامتگاه و شغل خوانده. اقامتگاه باید تمام خصوصیات از قبیل شهر،روستا،دهستان و خیابان به نحوی نوشته شود که ابلاغ به سهولت ممکن باشد.
  3. تعیین خواسته و بهای آن،مگر آن که تعیین بها ممکن نبوده ویا خواسته مالی نباشد.
  4. تعهدات و جهات محکمه پسند که به موجب آن خواهان خود را مستحق مطالبه می داند به طوری که مقصود واضح و روشن باشد.
  5. خواسته خواهان:منظور آن دسته از درخواست های خواهان است که عنوان (خواسنه) بر آن اطلاق نمی شود.
  6. ذکر ادله و وسایل اثبات خواسته که خواهان برای اثبات ادعای خود دارد از قبیل اسناد و نوشته ها و نیز اطلاع مطلعان.
  7. امضا یا اثر انگشت دادخواست دهنده؛هر نوشته ای را وقتی میتوان به نویسنده آن نسبت داد که ذیل آن را امضا کرده باشد. لذا دادخواست بدون امضا حتی با وجود سایر شرایط پذیرفته نخواهد شد.

تنظیم دادخواست و ابلاغ آن

بهترین وکیل قرارداد در تهران این نکته را یادآور می شود که بعد از تنظیم دادخواست نوبت به ابلاغ آن می رسد. در حال حاضر در صورتی که دعوایی مطرح باشد از طریق پیامک به طرفین دعوا اطلاع داده می‌شود که با مراجعه به مرجع قضایی از آن آگاه شوند. این امر به معنی ابلاغ نیست؛ زیرا ابلاغ باید حتما به صورت کاغذی و با امضا باشد.

بهترین وکیل بانکی در تهران به تنظیم دادخواست به صورت الکترونیک اشاره می کند که در ادامه این موضوع را نیز بررسی می نماییم. با ما همراه باشید.

تنظیم دادخواست‌ های الکترونیک

در این بخش به منظور سخن پایانی می خواهیم این موضوع را بررسی کنیم که تنظیم دادخواست های الکترونیکی به چه صورت انجام می پذیرد؟ دادخواست حتما باید در برگ‌های کاغذی موجود تقدیم شود، اما امیدواریم این قانون تغییر کند. زیرا همان طور که در قانون تجارت الکترونیک تصریح شده است هر جا کاغذی معتبر است، سند الکترونیکی آن نیز معتبر خواهد بود. اکنون اگر برگ دادخواست را از سایتی پرینت بگیریم آن را از ما نمی‌پذیرند. دادخواست تنظیم شده معتبر نخواهد بود. اگر چه اخیرا دیده شده در راستای الکترونیک‌شدن نظام قضایی بعضی دعاوی به صورت الکترونیک تنظیم و ثبت می‌شود.

موسسه حقوقی عدالت آریایی با بهره گیری از بهترین وکیل حقوقی تهران تا انتهای مسیر حقوقی همراه شما خواهد بود.

در اینجا می توانید پاسخ سوالات خود و کاربران دیگر را مشاهده کنید:

احساس خود را درباره این مطلب بگویید 0 نظر

1 0
تنظیم دادخواست و شرایط آن (بررسی کامل)
مونا ترابی

مونا ترابی

وکیل پایه یک دادگستری ، مدیر مؤسسه عدالت آریایی

درخواست مشاوره
مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره