20:00 - 16:00

ساعات کاری شنبه تا چهارشنبه

20:00 - 16:00

ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه

وکیل قرارداد و متخصص تنظیم و امور قرارداد

راهنمای مطالعه صفحه

مونا ترابی

مونا ترابی

وکیل پایه یک دادگستری ، مدیر مؤسسه عدالت آریایی

برای حل مشکلات حقوقی شما با شماره ۰۲۱۲۲۰۹۷۰۹۰ بگیرید.

اگر شما سند را درست تنظیم نکنید باعث ایجاد اختلاف و  مشکل حقوقی برای شما می شود. شما با تنظیم درست سند حقوقی می توانید منافع خود را گارانتی کنید و مشکلات احتمالی که برای شما پیش می آید را حل و فصل نمایید. موسسه حقوقی عدالت آریایی با مدیریت مونا ترابی با بهره گیری از بهترین وکیل های قرارداد ها در تهران تهران تا انتهای مسیر حقوقی کنار ما خواهد بود.  بیشتر دعوای حقوقی در دادگستری مربوط به تنظیم نبود سند حقوقی بین افراد است شما جزو آنها نباشید.

خدمات ما شامل تنظیم قرارداد ها، وکالت اختلاف قراردادها ، داوری قراردادها و مشاوره حقوقی قرارداد ها است.

مشاوره حقوقی با وکیل و تنظیم قرارداد یکی از مواردی است که باعث می‌شود تا همه‌ی روابط در چارچوب قانون شکل بگیرند و به طور رسمی نیز ثبت شوند. وکیل قرارداد شخصی می‌باشد که به افراد کمک می‌کند تا از تمامی قواعد و مقررات مربوط به نحوه تنظیم قرارداد و قوانین حقوقی مرتبط به آن آگاه شوند و در مرحله ی نگارش قرارداد نیز این شخص می‌تواند نقش بسیار مهم و ضروری را ایفا کند. موسسه حقوقی عدالت آريايی با بهره گيری از بهترين وكيل قرارداد تهران تمامی امور حقوقی مربوط به قرارداد شما را در تهران می تواند انجام دهد. سوال های مربوط به وکیل قرارداد را از ما بپرسید.

 

 

همه ی ما به خوبی می دانیم که امروزه خدمات حقوقی قسمت عمده ای از روابط بین افراد را تعیین میکند. فرقی ندارد که این روابط مربوط به روابط فردی اشخاص حقیقی باشد و یا انکه مربوط به روابط اشخاص حقوقی جامعه باشد، در حالت کلی امروزه همه ی اشخاص و افراد در جامعه باید در چارچوب قوانین و مقررات عمل کنند و روابط خود را تنظیم کنند. مشاوره حقوقی و تنظیم قرارداد یکی از مواردی است که باعث میشود  تا همه ی روابط در چارچوب قانون شکل بگیرند و به طور رسمی نیز ثبت شوند. وکیل قرارداد شخصی میباشد که به افراد کمک میکند تا از تمامی قواعد و مقررات مربوط به نحوه تنظیم قرارداد و قوانین حقوقی مرتبط به آن آگاه شوند و در مرحله ی نگارش قرارداد نیز این شخص میتواند نقش بسیار مهم و ضروری را ایفا کند.

اگر بخواهیم به طور دقیق ضرورت انعقاد قراردادها را مورد بررسی قرار دهیم باید به اصل مدیریت اختلاف اشاره کنیم. اکنون ممکن است برای برخی از افراد این سوال پیش اید که اصل مدیریت اختلاف به چه معنا میباشد و اهمیت آن چیست؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که اصل مدیریت اختلاف یعنی ان که در روابط تجاری و مالی افراد باید بتوانند زمینه های اختلاف را کم کنند تا متقابلا نیز بتوانند از اسب ها و ضرر و زیان های مادی جلوگیری کنند. بنابراین در صورت انعقاد قرارداد مالی یا تجاری، تکلیف طرفین از همان ابتدا مشخص می گردد و این سند رسمی قابلیت رجوع پیدا میکند. به معنای آنکه حتی اگر طرفین قرارداد نیز با مشکل جدی مواجه شوند میتوانند به راحتی به قرارداد منعقد شده رجوع کنند و برای حل اختلاف با استناد به مفاد قرارداد نامه از طریق مراجع قانونی اقدام نمایند. مسلما در چنین مواردی قرارداد مربوطه ضمیمه پرونده می گردد تا دادگاه صالح نیز با بررسی مفاد آن مورد اختلاف را بر اساس توافقی که رد گذشته هر دو طرف معامله در هنگام انعقاد قرارداد ثبت کرده اند، مورد بررسی قرار دهد.

ضرورت استفاده از وکیل قرارداد

بنابراین در چنین مواردی حضور وکیل قرارداد تهران میتواند نقش بسیار موثر و عمده ای داشته باشد. تصور کنید که اگر این وکیل بر اصول و مبانی انعقاد قرارداد تجاری و مالی تسلط کافی را نداشته باشد، تا چه حد ممکن است طرفین قرارداد در آینده با مشکل قانونی مواجه شوند و دچار ضرر و زیان مادی شوند. بنابراین بهتر است قبل از هرچیزی با مباحث قانونی مربوط به انعقاد قرارداد آشنا شویم و از طرفی دیگر نیز ویژگی های یک وکیل حقوقی قرارداد تهران را مورد بررسی قرار دهیم و وظایف حقوقی آن را نیز بشناسیم.

وکیل قرارداد کسی میباشد علاوه بر خدمات وکالت، خدمات مشاوره ای نیز ارائه می دهد. به بیانی بهتر چنین وکیلی سعی میکند تا نکات قانونی مربوط به انعقاد قراردادها را به مراجعان خود توضیح دهد و آنان را از چالشها و مشکلاتی که در آینده ممکن است با آنها مواجه شوند، آگاه سازد. اما حقیقت آن است که با وجود ارائه چنین آگاهی هایی لازم است تا وکیل قرارداد حتما در هنگام انعقاد قرارداد حضور داشته باشد و خود او متن قرارداد و تفاهم نامه را اماده کند، چرا که تنطیم قراردادها دارای ابعاد متنی و محتوایی می باشد که باید از جوانب حقوقی مختلفی رعایت شوند و هیچگونه ابهامی در انها وجود نداشته باشد. به عنوان یک قاعده ی کلی باید گفت که تنظیم قرارداد دارای ابعاد ماهوی و شکلی می باشد. ابعاد شکلی یک قرارداد همان شکل ظاهری است که یک قرارداد باید داشته باشد و مطابق چارچوب قانونی باشد و ابعاد ماهوی نیز مربوط به ماهیت و معنای محتوایی قرارداد میباشد. این د موردی که به ان اشاره کردیم تا حدودی جز موارد تخصصی محسوب می شوند و تنها شخصی که میتواند هر دو مورد را به خوبی رعایت کند، وکیل قرارداد میباشد. ابعاد شکلی یک قرارداد به موارد زیر تقسیم میشود:

  1. پرهیز از ابهام
  2.  استفاده از واژگان با معنای حقوقی متناسب
  3.  انعقاد قرارداد در قالب حقوقی الزام آور

ابعاد ماهوی قرارداد نیز به موارد زیر تقسیم میشود:

  1. برقراری تعادل و تناسب بین تعهدات و تکالیف طرفین
  2.  قابلیت اجرای قرارداد و الزام طرف مقابل به آن
  3.   تضمین حل و فصل مطلوب و قاطع اختلافات ناشی از اجرای قرارداد

در صورتی که بتوان یک وکیل قرارداد حرفه ای را مسئول این کار قرارداد، دیگر نگرانی وجود نخواهد داشت و طرفین قرارداد میتوانند با خیال راحت برای انعقاد قرارداد مذکور آماده شوند؛ چرا که یک وکیل متخصص تمام پیش بینی های لازم را انجام میدهد و تمامی تعهدات و تکالیف دو طرف قرارداد را نیز صریح و بدون ابهام معین میکند و به صورت کاملا تخصصی موارد قرارداد را با قوانین موضوعه تطبیق میدهد.

قرارداد چیست و عناصر آن به چه مواردی تقسیم می شود ؟

هنگامی که در مورد وکیل قرار داد صحبت میکنیم باید با ماهیت قرارداد ها و تعریف قانونی آنها نیز آشنا شویم. وقتی که افراد اطلاعات جامع و کاملی را در مورد عناصر قرارداد ها بدست بیاورند، می توانند سطح کیفی عملکرد  و نمونه کارهای یک وکیل قرارداد را مورد تحلیل و سنجش قرار دهند.

بر اساس ماده ۱۸۳ قانون مدنی کشور ما میتوان تعریفی جامع را از قرارداد ارائه داد: قرارداد موافقتنامه ای است که بین دو یا چند نفر برقرار می‌شود و انعقاد آن به این معنی است که طرفین پذیرفته اند که نسبت به انجام تعهدات و تکالیف مندرج در قرارداد پای‌بند می‌باشند و در صورت عدم انجام مفاد قرارداد، نتایج قانونی و مندرج در قرارداد را پذیرفته‌اند. در نتیجه قرارداد یک سند حقوقی است که از طرفی حقوق و تکالیف طرفین را تعیین می کند و از طرف دیگر مشخص می‌سازد که عدم انجام هر یک از تعهدات و تکالیف از جانب طرفین، چه عواقب و تضمیناتی دربرخواهد داشت. بر اساس ماده ۱۹۰ قانون مدنی، عناصر یک قرارداد به طور کلی به موارد زیر تقسیم میشود:

رضایت دو طرفه: قرارداد منعکس کننده رضایت معتبر طرفین به انجام مفاد آن می باشد. اگر قراردادی بدون این رضایت معتبر منعقد شده باشد، از لحاظ حقوقی قرارداد محسوب نخواهد شد و اغلب غیرقابل استناد است.

عوضین: قرارداد شامل یک یا چند تعهد است که طرفین در قبال هم برعهده می‌گیرند.

اهلیت: برای وجود یک قرارداد معتبر می بایست تمام طرفین قرارداد از لحاظ قانونی صلاحیت و اهلیت انعقاد چنین قراردادی را دارند. به طور مثال در قراردادهای دارای جنبه مالی، اگر شخصیت حقیقی طرف قرارداد باشد، می بایست از لحاظ عقلی سالم و به سن رشد که در ایران ۱۸ سال است رسیده باشد یا اگر شخصیت حقوقی باشد می بایست احراز شود که طبق اساسنامه شرکت اجازه انعقاد چنین قراردادی را دارد.

قانونی بودن: موضوع قرارداد و همچنین شیوه اجرای آن می بایست منطبق بر قوانین موضوعه کشور باشد.

 

مونا ترابی

مونا ترابی

وکیل پایه یک دادگستری ، مدیر مؤسسه عدالت آریایی

درخواست مشاوره

 

اقسام عقود در قانون مدنی

یکی از سوالات بسیار مهمی که برای افرادی که به وکیل قرارداد جهت مشاوره یا امور وکالتی ممکن است پیش آید آن است که در قانون کشور ما عقود به چند دسته تقسیم میشوند و دارای چه شرایط حقوقی میباشند؟ برای انکه دقیقا بتوانید تشخیص دهید که قرارداد شما نیز در دسته بندی کدام یک از قراردادهای قانونی قرار میگیرد و موارد حقوقی آنها چگونه میباشد، باید به مفاد قانونی ماده ۱۸۵ الی ۱۸۸ قانون مدنی توجه کنید. براساس مفاد این قانون می توان اقسام عقود و قوانین حقوقی آنها را به موارد زیر تقسیم کرد:

عقد لازم:   برای یک عقد و قرارداد زمانی می شود ارزش حقوقی قائل شد که هر دو طرف عقد به تعهد های خود پایبند باشند و به میل خودشان عقد را بر هم نزنند . وقتی دو یا چند نفر با هم عقدی را منعقد می کنند ، در واقع مایل اند هر یک بر سر تعهد خود بماند و آن را رعایت کند . به عقد و قراردادی که هیچ کدام از دو طرف معامله حق فسخ آن را نداشته باشد ، عقد لازم گفته می شود.

عقد جایز: عقد جایز عقدی است که هر کدام از دو طرف قرارداد ، هر وقت که بخواهد ، بتواند عقد را برهم بزند . برای بر هم زدن عقد جایز هیچ تشریفات خاصی وجود ندارد و طرف عقد می تواند هر زمان که خواستند بدون وجود هیچ علت خاصی عقد را منحل کند . برای مثال قرارداد وکالت یک عقد جایز است که هر کدام از وکیل یا موکل هر زمان که بخواهند می توانند آن را بر هم بزنند .

عقد خیاری: عقد لازمی که در آن برای طرفین یا یکی از آنها یا برای شخص ثالثی اختیار فسخ معامله شرط شده باشد را عقد خیاری گویند. در این رابطه حتماً مدت حق فسخ معلوم باشد.

عقد منجز:  عقد منجز عقدی است که به محض اینکه عقد منعقد می شود قطعی است و دو طرف باید به آن عمل کنند . در واقع حالت رایج و عادی در بستن قرارداد هم همین است که به محض منعقد شدن عقد دو طرف ملزم  باشند آنچه را که درباره آن توافق کرده اند را انجام بدهند .

عقد معلق: عقد معلق آن است که دو طرف قرارداد اثر عقد را موقوف به امر دیگری می کنند و زمانی قرارداد اجرا می شود که آن امر رخ داده باشد .

اصول تنظیم قرارداد توسط وکیل قرارداد

در برخی از نمونه های قراردادهایی که ممکن است وکیل قرارداد آنها را تنظیم و نگارش کند آن است که عقد ممکن است به یک طرف لازم باشد و نسبت به طرف دیگر جائز. بنابراین نمیتوان اینگونه انتظار داشت که عقد نسبت به دو طرف قرارداد حالت یکسانی داشته باشد و وظایف و تکالیف آنها یکسان باشد. وکیل قرارداد به خوبی بر این استثناها و نکات حقوقی تسلط دارد و هنگامی که مراتب انعقاد قرارداد را به او می سپارید جای هیچ نگرانی وجود ندارد، چرا که این فرد متخصص به خوبی می تواند وظایف و تکالیف هر یک از دو طرف قرارداد را به صورت حرفه ای مشخص و متعادل سازی کند. متنی که وکیل قرارداد ان را تنظیم میکند باید تابع اصول حقوقی باشد. این اصول که در هنگام نگارش قرارداد مورد توجه متخصص حقوقی قرار میگیرد و از آنها استفاده می شود به  ترتیب به موارد زیر تقسیم میشود:

  •  عنوان قرارداد
  • تعاریف لازم
  • مشخص نمودن طرفین قرارداد
  • موضوع قرارداد
  • مبلغ قرارداد
  • شرایط قرارداد
  •  تعهدات بین طرفین قرارداد
  • تضمین‌های طرفین

 

مونا ترابی

مونا ترابی

وکیل پایه یک دادگستری ، مدیر مؤسسه عدالت آریایی

درخواست مشاوره

 

ضرورت آشنایی با نحوه تنظیم قراردادهای مختلف

وکیل قرارداد فردی میباشد که به خوبی به این نکته آشنایی دارد که همه ی قرارداد ها دارای نحوه ی تنظیم یکسانی نمیباشند و هر یک از آنها با توجه به ماهیتی که دارند دارای نحوه تنظیم جداگانه ای می باشد که به جز متخصصان حقوقی هیچ فرد دیگری بر آنها آگاهی ندارد. در حالت کلی می توان گفت که نحوه تنظیم قرارداد های مختلف به موارد زیر وابسته هستند:

* ماهیت شخصیت طرفین (حقیقی یا حقوقی)

* نوع طرفین (دولتی یا خصوصی یا شخص دارای تابعیت غیرایرانی)

* موضوع قرارداد

* نوع قرارداد

قواعد مشترکی که در همه موارد تنظیم قرارداد ها باید به آنها توجه شود:

بر اساس قانون کشور ما و قواعد حقوقی که برای تنظیم قراردادها در مفاد قانون مدنی به انها اشاره شده است، میتوان قواعد مشترک تنظیم همه ی قراردادها توسط وکیل قرارداد را به موارد زیر تقسیم کرد:

  1. برای هر قرارداد زمان شروع و موعد اختتام درج شود. بدیهی است می‌توان ضمن تعیین موعد اختتام، شرایطی برای تمدید آن در نظر گرفت اما نباید موعد خاتمه قرارداد را مسکوت گذاشت. همچنین لازم است که تشریفات اختتام قرارداد هم تصریح شود تا طرفین در یک فرایند مشخص قرارداد را خاتمه دهند.
  2. عدم اجرای قراردادی که به نحو الزام آوری منعقد شده باشد به هر حال از لحاظ قانونی مواجه با ضمانت اجراست و می توان از طریق دادگاه الزام تعهد را درخواست نمود یا پرداخت خسارات ناشی از عدم ایفای تعهد را مطالبه نمود. اما الزام تعهد همواره عملاً میسر نمی‌باشد، همچنین ممکن است خسارت تقویمی توسط دادگاه کافی نباشد. در نتیجه برای تضمین اجرای قرارداد بهتر است ضمانت اجرایی برای عدم انجام تعهد در متن قرارداد گنجانده شود تا به عنوان امری بازدارنده مانع سرپیچی از اجرای تعهد شود و در صورت سرپیچی از قرارداد، مطالبه آن خسارات وارده را به نحوی موثر جبران کند.
  3. قرارداد و مفاد آن مبتنی بر قوانین موضوعه باشد که بر قرارداد حاکم است، چرا که در غیراینصورت ممکن است قابلیت اجرا و ماهیت الزام آور قرارداد مخدوش شود. بدیهی است صرف اشاره به شماره مواد و نام قوانین چنین شرطی را محقق نمی سازد و برای اطمینان از رعایت بند فوق اخذ مشورت از حقوقدانان مسلط ضروری است.
  4. برای افزایش کارآمدی قرارداد برای مواعد اجرای قرارداد ضمانت اجرا درج شود، به این معنی اگر یک طرف قرارداد تا موعد مقرر در قرارداد تعهدی از تعهدات خود را انجام نداد موظف به جبران خسارت به مبلغ تعیین شده در قرارداد خواهد بود.
  5. علاوه بر تعیین ضمانت اجرا، سازوکاری برای حل اختلافات احتمالی ناشی از اجرا یا تفسیر قرارداد در نظر گرفته می شود؛ این سازوکارها می تواند داوری یا مشابه آن باشد.

قواعد مشترکی که در همه موارد تنظیم قرارداد ها باید به آنها توجه شود.

توجه به موارد زیر بسیار مهم است:

  1. عوضین قرارداد باید توسط وکیل قرارداد به طور مشخص ذکر شود. عوضین آن کالا یا خدمات یا اموال فکری می‌باشد که طرفین ارائه آن را به یکدیگر بر عهده می‌گیرند. به این ترتیب یک طرف متعهد می‌شود که کالا یا خدماتی را در مقابل دریافت کالا یا خدمات یا وجه مالی به طرف مقابل ارائه دهد.
  2. شرطی تحت عنوان عدم افشای اطلاعات تجاری و مالی درج شود؛ تا طرف مقابل نتواند حین یا پس از اتمام مدت قرارداد اطلاعاتی را که در ارتباط با اجرای قرارداد از طرف مقابل کسب کرده است، افشا سازد و در صورت افشا مکلف به جبران خسارت ناشی از آن باشد.
  3. شروط قراردادی مورد توافق تصریح شود. شروط قراردادی جهت افزایش مطلوبیت قراردادی برای طرفین درج می شود. شروط قراردادی برای این تعبیه می‌شود که تعهداتی علاوه ارائه عوضین بر عهده طرفین قرار گیرد که این تعهدات اجرای تعهدات اصلی را تسهیل و یا مطلوب سازد. شروط قراردادی اگر در قرارداد به نحوی معتبر تصریح شوند قابلیت اجرا و الزام خواهند داشت، بنابراین بهتر است در تنظیم آن دقت لازم به عمل آید چرا که بخش عمده ای از پیچیدگی‌های اجرای قرارداد و اختتام آن در این بخش منعکس می‌شود.

 

فواید کمک گرفتن از وکیل قرارداد

با توجه به تمامی مواردی که به آنها اشاره کردیم به خوبی می توانیم به این نکته اشاره کنیم که کمک گرفتن از وکیل قرارداد دارای فواید بسیار زیادی برای هر دو طرف معاملات میباشد که به طور خلاصه به چند مورد از مهم ترین انان اشاره می کنیم:

  1. تمامی وظایف و تعهدات هر دو طرف معامله به طور کامل و بدون ابهام مشخص میشود.
  2. قرارداد رسمیت پیدا میکند و پس از ثبت قانونی دارای اعتبار می گردد، بنابراین برای طرفین قرارداد قابلیت رجوع خواهد داشت.
  3. هنگامی که وظایف و مسئولیت های هر دو طرف قرارداد مشخص شود و ثبت بشود، قابلیت الزام آور بوجود می آید و همین موضوع نیز باعث میشود تا هر دو طرف کاملا متعهدانه به وظایف خود عمل کنند.
  4. وکیل قرارداد با توجه به مبانی حقوق موضوعه، متن و محتوای قرارداد را تنظیم میکند و همین موضوع باعث میشود تا هیچگونه مشکل حقوقی برای قرارداد ایجاد نشود و در آینده نیز در صورت بروز هرگونه اختلاف و مشکلی میان طرفین قرارداد، مراجع قضایی بتوانند به عنوان یک سند رسمی و قانونی از آن برای حل اختلاف استفاده نمایند.
  5. دیگر وقت و هزینه ی متعهدین قرارداد مورد اتلاف واقع نمی شود و هر دوی آنها میتوانند بدون هیچ گونه نگرانی تمام امور مربوط به قرارداد را به یک وکیل متخصص و باتجربه بسپارند.
  6. هنگامی که تمام وظایف و شروط و تعهدات در قرارداد مشخص شود از آسیب های احتمالی و خسارت های مادی که ممکن است در آینده پیش اید جلوگیری میشود و در صورت بروز هرگونه مشکلی میان متعهدین، قرارداد منعقد شده باعث میشود تا از تضییع حقوق فرد ذی حق جلوگیری شود.
  7. روند حقوقی و کاری اشخاص حقوقی و حقیقی منعقد کننده قرارداد سرعت می یابد و دیگر جای هیچگونه نگرانی از بابت چارچوب حقوقی قرارداد و قوانین میان متعاملین قرارداد وجود نخواهد داشت.

 ویژگی های وکیل قرارداد

یکی دیگر از نکاتی که باید به آن اشاره کرد و در انتخاب وکیل قرارداد بسیار مهم و ضروری میباشد آن است که بدانیم وکیل مربوطه باید دارای چه ویژگی هایی باشد تا بتوان مسائل مربوط به انعقاد قرارداد را به او واگذار کرد؟ در پاسخ به این سوال به طور خلاصه میتوان این ویژگیها و مشخصات را در دسته بندی زیر جای داد:

  1. وکیل قرارداد باید کاملا مسلط به مبانی حقوقی مربوط به نحوه تنظیم و نگارش قرارداد ها باشد.
  2. هرچه تجربه کاری وکیل در زمینه نگارش قرارداد بیشتر باشد میتوان گفت که مهارت او نیز در این زمینه بیشتر است. البته به افراد توصیه میشود که حتما چند نمونه از قراردادهایی را که توسط وکیل مذکور منعقد شده است را مشاهده کرده و با توجه به مطالبی که بیان کردیم آنها را مورد ارزیابی قرار دهند تا بعد ها دچار مسائل و مشکلات مختلف نشوند.
  3. وکیل قرارداد باید بر تمامی مفاد قانون مدنی، آیین دادرسی، تجارت، مجازات و…. تسلط داشته باشد و بتواند عقوبت ممانعت از انجام وظایف طرفین را مشخص کند.
  4. وکیل باید دارای اخلاق کاری و وجدان باشد و با صبر و حوصله برای تنظیم قرارداد وقت بگذارد و آن را از جهات مختلف مورد بررسی و سنجش قرار دهد و تا کم کاستی نداشته باشد و همه ی موارد را به طور کامل در آن تشریح کند.
  5. یک وکیل متخصص و با تجربه در زمینه حقوق قراردادها با نحوه لایحه نویسی و ارائه دفاعیات مبتنی بر قرارداد به طور کامل آشنایی دارد میتواند در صورت بروز هرگونه مشکلی برای احقاق حقوق موکل خود از طریق محاکم قانونی اقدام نماید.
  • توجه: به این موضوع دقت داشته باشید که دستمزد وکیل قرارداد با توجه به نوع قرارداد و کاری که از او خواسته می شود، تجربه و اعتباری که دارد، متفاوت میباشد و نمی توان انتظار داشت که تمام وکلا دستمزد ثابت و یکسانی داشته باشند.
متخصص در تنظیم قراردادها و امور، درک عمیقی از اصول حقوقی حاکم بر تشکیل، تفسیر و اجرای قراردادها دارد. آنها ممکن است با حوزه های خاصی از حقوق قراردادها مانند مالکیت معنوی یا معاملات تجاری آشنا باشند و ممکن است تجربه مذاکره در مورد ترتیبات قراردادی پیچیده را داشته باشند.
وکلا و متخصصان قراردادی ممکن است طیف گسترده ای از مسائل مربوط به قراردادها را مدیریت کنند، از جمله نقض قرارداد اختلافات، مذاکرات قرارداد، تهیه پیش نویس و بررسی قرارداد، و اختلافات قراردادی مربوط به مالکیت معنوی یا تجارت بین المللی.
یک وکیل قراردادی یا متخصص می تواند با ارائه مشاوره حقوقی و تخصص، تهیه پیش نویس و بررسی قراردادها به منظور اطمینان از مطابقت آنها با قوانین و مقررات قابل اجرا و مذاکره با سایر طرف ها برای رسیدن به شرایط قابل قبول دوجانبه، به کسب و کارها کمک کند تا ترتیبات قراردادی پیچیده را طی کنند. آنها همچنین می توانند شرکت ها را در اختلافات قراردادی نمایندگی کنند و راهنمایی هایی در مورد چگونگی حل و فصل اختلافات به طور موثر و مقرون به صرفه ارائه دهند.
مونا ترابی

مونا ترابی

وکیل پایه یک دادگستری ، مدیر مؤسسه عدالت آریایی

درخواست مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره